Най-конретируемият футболист на Левски Хосе Кордоба ще изиграе последните си

...
 Най-конретируемият футболист на Левски Хосе Кордоба ще изиграе последните си
Коментари Харесай

Ръководството на Левски се разбра с Хосе Кордоба

 Най-конретируемият футболист на Левски Хосе Кордоба ще изиграе последните си мачове за клуба през тази пролет. 22-годишният централен бранител ще бъде продаден след края на сегашния сезон. За това към този момент има сделка сред него и управлението на клуба.Шефовете  държат да получат над 3 милиона евро за него. През зимата към бранителя имаше сериозен интерес. Но в последна сметка остана на " Георги Аспарухов ". Причината е, че управлението взе решение да се раздели с различен ас - бразилеца Уелтън. Фланговият нападател бе продаден на японския Гамба Осака. А мажоритарният притежател Наско Сираков бе оповестил, че клубът ще подписа договорка единствено за един от двамата, с цел да не бъде съществено отслабен съставът.

Преди старта на пролетния дял на акцията сините трансферираха още Роналдо (б.а. - в съветския Ростов), Дарлан (б.а. - в китайския Ухан Три Таунс), както и Жереми Петрис (б.а. - в белгийския Шарльороа). Това бяха все футболисти, привлечени на " Герена " след Хосе. Затова и Левски не мисли да стопира развиването на бранителя, а да го пусне в клуб, където ще изпълни и банковата си сметка. В противоположен случай сигурно мотивацията на Кордоба ще спадне.

С постъпленията от сдебките ръководството на Левски погаси над 1 милион от задълженията към Национална агенция за приходите. От клуба даже оповестиха, че имат желание доникъде на идващия месец да платят цялата главница - сумата по нея бе към 5 милиона лв. в края на ноември предходната година. Тези дейности ще разрешат на клуба да огледа по-сериозно на взимането на " Георги Аспарухов "  на концесия и следваща реорганизация на стадиона.
 Хосе Кордоба ще пропусне мача със Славия
Хосе Кордоба ще пропусне мача със Славия

Вижте защо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР